Sonja Bakker dieet


Wie kent het Sonja Bakker dieet niet? Sonja bakker is toch wel een van de populairste gewichtsonsulente van de afgelopen jaren.

Nog voor dat Sonja Bakker doorbrak als diëtiste had ze een hoop diëten geprobeerd. En toen besloot ze zich in te schrijven voor een cursus tot gewichtsconulente. Ze haalde haar diploma en volgde daarna nog een cursus voor orthomoleculaire voeding. In 1997 opende ze haar eigen praktijk.

De meeste mensen kennen Sonja Bakker van haar eerste boek die in 2005 verscheen ’Bereik Je Ideale Gewicht’. In Nederland alleen al werden er 400.000 exemplaren verkocht.

In het boek van Sonja Bakker kan je natuurlijk het Sonja Bakker dieet volgen maar er staan tips in en succesvolle verhalen van mensen die haar methode gebruiken of hebben gebruik. Er staan ook weekmenu’s in. Dit boek je Sonja Bakker helpt je niet alleen om af te vallen maar het ondersteunt je ook en het motiveert.

De term sonjabakkeren is zelfs een soort werkwoord in de volksmond geworden. ‘Ik ben aan het sonjabakkeren’. Volgens het Sonja Bakker dieet kan men het best op gewicht blijven als je 6 dagen het Sonja Bakker dieet volgt en dan een SAS dag, schijt aan Sonja.

Wat heel belangrijk is tijdens het Sonja Bakker dieet is motivatie tijdens het afvallen. Als je veel tussendoortjes neemt dan voorkom je trek in vette snack.

Het boek van Sonja BakkerBereik Je Ideale Gewicht’ is in bijna alle boeken winkels te koop.

Met het Sonja Bakker dieet verlies je kilos!

Sonja Bakker dieet
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen