Pure chocolade


Bent u een echte chocolade liefhebber maar je wilt wel afvallen? Pure Chocolade is nog zo slecht niet voor je!

Pure chocolade heeft meer voordelen dan melk, hazelnoot en wit.

Heb je last van een hoge bloeddruk? Neem een eens een lekkere truffel! Heeft u zich ongerust gemaakt over uw hartkwaal? Neem een bonbon!

Het is natuurlijk geen reden om nu kilos pure chocolade te eten, maar het eten van pure chocolade kan mee helpen aan een lagere bloeddruk op een bepaalde leeftijd en een lichtelijk hoge bloeddruk.

Je krijgt natuurlijk wel extra calorieën binnen, die zou je kunnen compenseren door andere voedingsproducten te laten.

Pure chocolade is een goede antioxidant. De antioxidanten die erin zitten slokken vrije radicalen op en vernietigde molecules die onder andere betrokken zijn bij hart en vaatziekte.

Er is een onderzoek gedaan bij 6 mannen en 7 vrouwen die in de leeftijd van 55-64 zijn. Bij iedereen was een lichte verhoogde bloeddruk.

Ze kregen 2 weken lang elke dag 100 gram pure chocolade en de 480 calorieen moesten ze comperseren door minder te eten.

Aan de ene helf werd gevraagd of ze pure chocolade wilden eten en aan de andere witte. De gene die puur aten hadden een aantoonbare daling van de bloeddruk.

Ook was er een onderzoek gedaan bij 7 gezonde vrouwen en 5 gezonde mannen tussen de 25-35 jaar. Ze aten op verschillende dagen 100 gram pure chocolade, 100 gram pure chocolade met een klein glasje volle melk of 200 gram melkchocolade.

Een uur later hadden de personen die alleen pure chocolade hadden gegeten de meeste antioxidanten in hun bloed. Ook hadden zij een hoger niveau epicatechin, dat is een bijzonder gezonde stof die in chocolade zit. De personen die de melkchocolade hadden gegeten hadden het laagst epicatechin niveau!


Chocolade
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen