Libelle dieet


Wil je verantwoord afvallen en toch elke dag weer lekker eten en ook gevarieerd? Dat kan!  Met het Libelle dieet!

Ontbijt, lunch en avond en ook iedere een of twee tussendoortjes zijn bij elkaar ongeveer 1000 calorieën. Dat betekend dus dat je niet te maken krijgt met een honger gevoel.

Vaak zijn de hele strenge diëten erg moeilijk om dat een langere tijd vol te houden en vaak komen de meeste mensen na het dieet dan weer aan. Dit noemen zo ook wel het ‘jojo effect’.

Eigenlijk is het dus niet effectief om in een korte tijd veel gewicht  kwijt te raken maar om geleidelijk je eetpatroon aan te passen. En dit is de rede waarom het Libelle Dieet zo ideaal is. Je kan in een rustig tempo jouw streefgewicht bereiken en behouden!

Met het Libelle Dieet kan je in een handomdraai jouw dagmenu uitbreiden met een lekker voorafje of een toetje. Dat kan bijvoorbeeld in het weekend wanneer je wat te vieren hebt. Of als je er gewoon zin in hebt. In totaal kom je aan de 1200 calorieën dus neem niet te vaak wat ‘lekkers’ maar beperk dit tot eenmaal per week.

De recepten die je maakt zijn makkelijk en snel te bereiden. Je hoeft niet allemaal aparte boodschappen in huis te halen. De ontbijt en lunch recepten zijn er makkelijk en snel . Je kunt ze onderweg, op werk of tijdens het spitsuur thuis gewoon volgen.

De recepten zijn ingedeeld in 6 categorieën: vlees, vis, vegetarisch, pasta, rijst en salades. Je kan dan per dag bepalen waar je zin in hebt. En daar dan een lekker recept bij zoeken. 

Om met het hele gezin rekening te houden zijn ze zo geschreven dat het hele gezin mee kan genieten.  En dat is ook heel handig want voor een persoon koken in het drukke bestaan erg lastig.

En alle categorieën bevatten een recept dat ook boor de barbecue is. Want dat is in de zomer natuurlijk onmisbaar.


Libelle dieet


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen