Gezond water


Hou van het leven & hou van je gezondheid en drink gezond water! 

Het water wat wij drinken uit onze keukenkraan is helaas niet zo gezond en lekker als iedereen denkt dat het is of als het zou moeten zijn. Door de diverse chemische toevoegingen aan ons water is het niet echt het lekkere en gezonde drinkwater wat het ooit van oorsprong is geweest. 

Om ons water te neutraliseren, zuiveren, vitaliseren en ioniseren kunnen we de AlkasportZ Inoniser water dispenser inzetten en gebruiken. Het is handig om thuis te gebruiken maar ook op reis, inde auto of op ons werk is het een ideale dispenser. 

De AlkaSportZ ioniser is een draagbare waterdispenser. Deze dispenser  kan normaal water omzetten in alkalisch en geïoniseerd water dat iedereen mee kan nemen en op elk moment kan drinken. 

De AlkaSportZ Ioniser gebruikt zo’n 13 soorten mineralen in de filter. Zoals de mineralen toermalijn, zeoliet, Maifanshisteen, far-infrared steen, muyu jade, klei, nanozilver poeder, kaolin aarde etc. 

Door het drinken van geïoniseerd water wordt de zuurbalans in ons lichaam verbetert en voegt het negatieve ionen toe. Daardoor worden de zware afvalstoffen die in ons lichaam aanwezig zijn weer sneller uitgescheiden. 

De AlkaSportZ dispenser  zorgt voor een andere samenstelling van het geïoniseerde drinkwater (kleinere clustermoleculen)  zodat het water beter in onze lichaamcellen kan worden opgenomen. 

Het de-oxidatieproces is zichtbaar door het vormen van geactiveerde waterstofbubbels. Geactiveerde waterstof maakt een einde aan vrije radicalen die onze genen beschadigen of zelfs vernietigen.

Type:
AlkaSportZ AOK 908 Draagbare Alkaline Ionizer
(Werkt zonder elektriciteit)

Gebruiksaanwijzing:
Vul de fles met normaal kraanwater en na 5 á 10 minuten heeft u basisch water.

Als u er dagelijks twee liter water mee ioniseert dient de filter na ongeveer 1 jaar worden vervangen. 

PH
De uiteindelijke zuurgraad van het verkregen geïoniseerde water hangt af van de hardheid van het gebruikte kraanwater. De normale waarde ligt tussen de 7 en 9.5. De Ph waarde gaat ongeveer 2 punten omhoog. 

Zuurbalans verbeteren met de AlkaSportz

Levering.
AlkaSportZ Inoniser waterdispenser. Geleverd in een mooie verpakking.
In rvs look.
Prijs: € 38,13 inclusief btw. 
Exclusief verzendkosten ad € 6,50
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen