Gezonde drankjes


Wat niet veel mensen weten is dat sommige drankjes net zoveel calorieën bevatten als een kleine maaltijd tussendoor.  Er zijn een hoop drankjes die niet goed voor je zijn, hier ziet u welke u het best kan vermijden:

  • Niet light frisdrank
  • Fruit & vruchtensap
  • (volle) melk & suikerrijke zuiveldrankjes
  • Alcoholische dranken zoals bier en wijn ect.
  • Energiedrankjes & Sportdrankjes ( Red-Bull ect.)
  • Ice Coffee & Milkshakes

Je moet dus goed opletten als je aan het afvallen bent wat je drinkt en niet alleen wat je eet. Maar er zijn natuurlijk wel drankjes die je wel kan drinken.

Water: Je kan zoveel water drinken als je zelf wilt. Er zit geen smaak aan water maar als je eraan went dan is het lekker.

Thee: Sommige mensen vinden thee een wat bittere smaak hebben waardoor ze er suiker door heen doen. Als je echt wilt afvallen dan kan je het best kiezen voor groene en witte thee.

Koffie:  Voor veel mensen is een kopje koffie in de ochtend een ritueel. In zwarte koffie zit geen calorieën maar wel een hoop smaak. Maar overmatig cafeïne gebruik is ook weer niet goed.

Iced tea: En dan bedoelen wij niet de iced tea die u in de winkel koopt maar zelfgemaakte ice tea. U zet een pot thee en laat het afkoelen. Doe er dan citroensap in en zet het een uurtje in de koelkast.

Limonadesiroop:  Eigenlijk is limonadesiroop pure suiker. Dus als je een glaasje limonadesiroop wilt nemen doe dan maar een paar druppeltjes erin.

Roosvicee 50/50: Dit is een drankje van roosvicee waar het fifty fifty is. Er zit 50 procent water in en de rest in vruchtensap. Het bevat daarom maar 50 calorieën per glas. Let er wel op dat je er niet teveel van drinkt maar trakteer jezelf een keer in het weekend!

Water drinken en afvallen is dus een hele goede combinatie ook afvallen en thee is een goede combinatie.

Water
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen