De Voedselzandloper


Door het lezen van het boek De Voedselzandloper, ben ik mezelf nog meer bewust van het feit dat jezelf fit en gezond voelen alles te maken heeft met wat je eet. Vanwege mijn enthousiasme over dit makkelijk te lezen en duidelijke boek en mijn wil om lang en gezond te leven, wil ik het volgende delen met u:

Volgens het principe van de Voedselzandloper zou het gezonder zijn om minder suikers en koolhydraten te eten maar ook geen melk te drinken.

In het boek De Voedselzandloper geschreven door Kris Verburgh, een jonge Belgische arts en wetenschapper, wordt vooral de nadruk gelegd op het  tegengaan van het verouderingsproces van de mensen. De arts praat niet over diëten of over afvallen.

Als men de principes van de Voedselzandloper volgt zou dat (snelle) veroudering afremmen. Een fijne bijkomstigheid is dat je vanzelf gewicht verliest bij het volgen van de Voedselzandloper richtlijnen.

Ook wordt de nadruk gelegd op het eten van goede vetten en veel minder rood vlees. In het boek de Voedselzandloper wordt het bijzonder duidelijk uiteen gezet waarom dit zo belangrijk is, het leest gemakkelijk!

Bent u een voorstander van gezond leven en het eten van gezonde en goede voeding. Wilt u zich langer jeugdig en fit voelen dan is dit leesboek echt aan te bevelen.

Lidy van Hoorn
Redactrice www.voeding.adviesplaats.nl


 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen