Cellulitis verminderen


Cellulitis is niet alleen weg te krijgen door te gaan diëten. Voeding is heel erg belangrijk om cellulitis tegen te gaan. Door de goede voeding kan het weg gaan. Er zijn een paar methodes voor een cellulitis behandeling die je helemaal zelf in de hand hebt.

Hier heb je een paar tips die zorgen voor cellulitis verminderen:

1.Drink veel en tussen de maaltijden

Het is dan wel de bedoeling dat je het geleidelijk drink en niet in een keer heel veel. Probeer zo aan de anderhalf liter te komen. Water is natuurlijk het beste dat je kan drinken. Maar thee kan ook heel goed.

2. Let op de hoeveelheid suiker dat je eet

Calorieën zijn dodelijk voor cellulitis. En dan met name suiker. Dus wilt u af van uw cellulitis? Matig in suiker. Stap 1: drink minder frisdrank en alcohol. Let ook goed op kunstmatige zoetmiddelen.

3. Eet niet teveel vet

Let erop dat je de slechte vetten door goede vetten vervangt. Plantaardige vetten zijn de goede vetten, denk daarbij aan koolzaad, olijfolie. De slechte vetten zijn die gebruikt worden in gebak, gefrituurde producten, bereide gerechte enz.

4. Probeer zo min mogelijk zout te eten.

Een grote oorzaak van cellulitis is zout. Zout houd water op en de krijg je cellulitis. In veel eten zit al zout dus we moeten aanleren niet overal zout in te doen. Ook zal het voor ons hart beter zijn. De wilt u cellulitis verminderen dan moet u letten op zout.

Naast deze 4 factoren moet je natuurlijk ook nog veel bewegen.

Minder zout gebruiken
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen