Amber Albarda

Er zijn een veel  boeken over afvallen en in elk boek staan weer allemaal andere recepten en tips die ervoor zorgen dat je slanker wordt.

Dit boek heet ‘Eet Jezelf Mooi, Slank & Gelukkig’ en is van Amber Albarda. In dit boek staat wat de beste aanpak is om gezond te eten en daardoor af te vallen. In dit boek komt geen dieet aan te pas. De beste manier om blijvend kilos kwijt te raken is afvallen zonder dieet.

Want hoeveel diëten er ook zijn. Het wonder dieet is er nog niet. Op lange termijn zijn diëten moeilijk vol te houden. De meeste mensen stoppen na verloop van tijd en zitten zo weer op hun normale gewicht.

Er is bewezen dat ruim 50% van de Nederlanders overgewicht heeft. Dit kan variëren tot een paar kilos extra zijn aangekomen tot een ernstig overgewicht of te wel obesitas.

Het maakt niet uit in welke situatie je zit, iedereen kan afvallen. Dat kan natuurlijk met of zonder hulp. Maar vaak helpt  het boeken te lezen over gezond eten en daarbij af te vallen. Dan kan je zien welke richtlijnen je moet volgen.

In dit boek ‘Eet Jezelf Mooi, Slank & Gelukkig legt Amber Albarda alles uit over wat voeding in je lichaam doet en legt ze eenvoudig uit en in kleine stapjes uit hoe je in jouw eigen tempo gewicht kunt verliezen maar ook gezonder wordt.

In dit afvallen boek staan concrete tips, motiverende interviews en pasklare menusuggesties.

Bent  er klaar voor om gewicht te verliezen? Koop dan nu het boek ‘Eet Jezelf Mooi, Slank & Gelukkig!

Bent u er echt zeker van dat u kilos wil verliezen alsof u dat nog nooit heeft gedaan? Koop dan nu snel dit boek.

Alles over afvallenBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen