Afvallen na bevalling

Na de bevalling ben je natuurlijk héél blij want het mooiste kindje van de wereld is geboren. Maar je bent ook veel kilo’s aangekomen dus je wilt gaan afvallen.

Zwanger zijn is voor veel vrouwen een hele mooie tijd maar vaak vinden ze zichzelf ook dik. En vooral na de zwangerschap voelen veel vrouwen zich dik, moe en lelijk. Daarom willen vrouwen afvallen na zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap komt een vrouw gemiddeld 10 á 12 kilo aan. Daar word bij gerekent, de baby, het vruchtwater, de placenta en de vruchtvliezen. Dat samen weegt ongeveer 5 á 6 kilo. De rest, dat dus ook 5 á 6 kilo is zal je er zelf af moeten werken.

Ook heb je tijdens je zwangerschap periode ongeveer 1 kilo extra bloed aangemaakt. Maar houd er ook rekening mee dat de borsten en baarmoeder ook zwaarder zijn geworden. Ook houdt je ontzettend veel vocht in je lichaam vast.

Eigenlijk is het aan iedere vrouw aan te raden om na de zwangerschap 6 weken te rusten en te genieten van uw baby en te ontzwangeren. Probeer wel in deze 6 weken goed en gezond te eten en niet te veel snoepen. Probeer ook langzaam weer wat te bewegen. Je gaat dan zelf merken dat je jezelf al wat fitter vind en er gaan een aantal kilo’s af. Ga daarna pas afvallen mocht dat nodig zijn.

Na 6 maanden na de bevalling kan je lichaam weer normaal functioneren. Het is wel van groot belang dat je in die 6  maanden goed voor je lichaam zorgt. Je moet dan gezond en gevarieerd eten. Je moet gezond eten als je borstvoeding geeft maar ook als  je dat niet doet. Heb je het idee dat je meer kunt gebruiken kijk dan eens naar Herbalife

De Herbalife Formula 1 Shake is een ideale en makkelijke manier goede voeding binnen te krijgen en je snel weer fit te voelen.

zwangerBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen