Bloedgroep dieet

Wat houdt het bloedgroep dieet in? Het bloed van mensen kan worden onderverdeeld in verschillende bloedgroepen. Het is genetisch bepaald welke bloedgroep iemand heeft.

Met het bloedgroep dieet is de bedoel dat je voedingsproducten vermijd die niet bij de bloedgroep passen. En bestaat bij dit dieet geen goed en slecht voedsel maar voedsel dat wel of niet bij je bloedgroep past. Het niet eten van voeding niet afweerreactie oproept is een belangrijke bijdrage aan het ontlasten van het systeem. Het gevolg hiervan is dat het immuunsysteem sterker word, je energieker voelt, je minder snel moe bent en je stofwisseling word beter en als gevolg is dat je gewicht gaat verliezen.

Bloedgroep O:

Als je bloedgroep O hebt dan kan je het beste eiwitten eten, dat zit met name in vis en vlees, en de koolhydraten proberen te vermijden. Tarwe en sommige andere granen kunnen wel eens probleempjes opleveren. Wat goed is voor de mensen die bloedgroep O hebben zijn rund en lamsvlees, kabeljauw en tong. Ook féta, uien, walnoten, andijvie en pruimen is goed voor hun.

Als je wilt afvallen dan zijn: zeegroenten, kabeljauw, tong, gejodeerd zout, lever, rood vlees, boerenkool, spinazie en broccoli.

Wat je minder moet gaan eten als je wilt gaan afvallen: tarwe, maïs, witte bonen, kool, spruitjes en bloemkool.

Bloedgroep A:

Het beste is voor mensen die bloedgroep A hebben zo veel als het kan vegetarisch te eten, veel koolhydraten gebruiken en het vet en zuivel vermijden. Voor de mensen die bloedgroep A hebben is makreel en zalm, soja producten, olijfolie, linzen, broccoli, spinazie, abrikozen, ananas, tamari, groene thee en koffie goed voor hun als je wilt afvallen.

Wat je minder moet gaan eten als je wilt afvallen: vlees, zuivel producten, kidneybonen en tarwe ( in grote hoeveelheden )

Bloedgroep B:

Als je bloedgroep B hebt dan kan je het beste gevarieerd eten. Dus vlees, vis, groenten en granen. Als enige van de bloedgroepen kan bloedgroep B goed zuivelproducten verdragen.

Voor als je wilt afvallen kan je het beste eten: sardines, yoghurt, olijfolie, limabonen, rijstproducten, worteltjes, bananen en druivensap, vlees, vis, lever, bladgroenten

Wat je minder moet gaan eten als je wilt gaan afvallen: maïs, pinda’s, tarwe.

Bloedgroep AB:

Als je deze bloedgroep hebt dan combineer je de voor en nadelen van de bloedgroepen A en B. Wat je veel kan eten als je de bloedgroep AB hebt is: lamsvlees, forel, kwark, pinda’s, rijstproducten, komkommer, kersen, vis (forel), zuivelproducten, groene groenten, ananas, rijstproducten.

Wat je minder moet gaan eten als je wilt afvallen is: roodvlees, tarwe, kindneybonen en maïs.

Voor meer informatie is het interessant de boeken van Natuurgenezer D. Adamo te lezen. Zijn stelling: Voor elke bloedgroep een eigen programma voor voedinggezondheid en beweging.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen