7 lichte lunch recepten

Als je gezond luncht is de kans groot dat je tegen vieren geen last hebt van een dip en onverantwoord gaat snaaien. Hierbij 7 slanke lunch recepten voor elke dag van de week één tip:

Slank lunch recept voor de maandag:
Eet op maandag een salade als lunch. Dat is weer eens wat anders dan een boterham en zorgt voor afwisseling.  Neem echter geen kant-en-klare maaltijdsalade uit de winkel want deze bevatten vaak teveel calorieën, bovendien maak je zelf voor minder geld vaak een lichtere en gezondere maaltijd salade.

Slank lunch recept voor de dinsdag:
Op dinsdag eten we een heerlijke en voedzame broodmaatijd die ons voldoende energie verschaft. Met daarop slank zoet- of hartig broogbeleg met weinig calorieën.

Slank lunch recept voor de woensdag;
Op woensdag gebruiken we voor de lunch zuivel. Neem kwark voor een lichte maar voedzame lunch. Magere kwark bevat veel eiwitten en heel weinig vet.  Maak voor de afwisseling eens zelf je eigen appelkwark volgens onderstaand lekkere recept. (2 personen).

Slank lunch recept voor de donderdag:
Maak op de donderdag als lunch eens een overheerlijke tosti! Gebruik in plaats van witte boterhammen volkorenbrood en een slank soort beleg.
Neem geen vette mayonaise maar tomatenketchup en een heerlijk slanke tosti is het resultaat. 

Slank lunch recept voor de vrijdag:
Op vrijdag eten we als slank lunch recept een heerlijke snack. We maken een broodje shoarma met kip en groenten.
Dit recept maakt u klaar in slechts 15 minuten.
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Sinaasappel zo gezond!

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Afvallen